Hirdetés

4 hozzávalós házi jégkrém

Hozzávalók

8
db 3x6,5 cm-es formához
+
1 db avokádó
2 db banán
1 marék bébi spenót
10 szál friss petrezselyem
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

4 hozzávalós házi jégkrém

Az otthoni, házi készítésű jégkrémnél kevesebb jó dolog van a világon. Azt rak bele az ember, amit szeretne, olyan formába teszi, ami neki tetszik, egyszóval a kreativitásunkra van bízva. Ebben a receptben most avokádó, banán és spenót került egy kis csoki mázzal megspékelve.
Kipróbáltam, jóóó lett!
1
Hirdetés

Hozzávalók

8
db 3x6,5 cm-es formához
+
1 db avokádó
2 db banán
1 marék bébi spenót
10 szál friss petrezselyem
Bevásárlólistához adom

Az összes hozzávalót (az avokádót és banánt pucolva, darabolva) 4 órával az elkészítés előtt mélyhűtőbe tesszük. Kézi turmixgéppel összepürésítjük a fagyott avokádót és a banánt, majd hozzáadjuk a spenótot és az apróra vágott petrezselymet, jól összedolgozzuk. Szilikonos vagy műanyag jégkrémformába adagoljuk, belenyomjuk a pálcikát és 2-3 órára fagyasztóba tesszük.  

Tipp:
Ha nincsen szilikonos formánk, akkor kis papírpoharakba is tölthetjük, ugyanígy kifagyaszthatjuk, majd amikor meg szeretnénk enni, akkor hajszárítóval kicsit körbemelegítjük és simán kikapjuk a formából.

 

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások