Hozzávalók
- 100 g étcsoki
- 100 g vaj
- 2 db tojás
- 100 g tejföl
- 1 csomag vaníliás cukor
- 80 g cukor
- 80 g liszt
- 50 g kakaópor
- 1 csipet só
- 2 tk sütőpor
- 120 g étcsoki pasztilla
Hozzávalók
- 100 g étcsoki
- 100 g vaj
- 2 db tojás
- 100 g tejföl
- 1 csomag vaníliás cukor
- 80 g cukor
- 80 g liszt
- 50 g kakaópor
- 1 csipet só
- 2 tk sütőpor
- 120 g étcsoki pasztilla
Az étcsokit és a vajat gőz fölött összeolvasztjuk. Külön összekeverjük a száraz és a nedves hozzávalókat. A lisztet, sót, kakaót, sütőport és a csokipasztillát egy nagy keverőtálban elkeverjük (a csokipasztilla helyett apróra vágott csokit is használhatunk). Egy másik tálban a tojásokat, cukrokat és a tejfölt csomómentesre keverjük.
Hozzáadjuk a lisztes keverékhez, az olvasztott vajas csokival együtt. Egy spatulával alaposan elkeverjük. A sütőformába belerakjuk a papírkapszlikat (vagy szilikonos formát is használhattok) és mindegyiket a feléig töltjük a masszával. 180 fokra előmelegített sütőben, 25 perc alatt készre sütjük.