Hirdetés
Instant

Cseresznyés kakaós süti

Hozzávalók

1
20 x 30 centis tepsihez
+
180 g cukor
20 g vaníliás cukor
150 g puha vaj
2 db tojás
200 ml tejföl
200 g liszt
50 g cukrozatlan kakaópor
12 g sütőpor
500 g friss, magozott cseresznye
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója a:

Hirdetés

Cseresznyés kakaós süti

Ez az a klasszikus süti amit nagymamáink készítettek gyerekkorunkban! Semmi bonyolítás, mégis isteni finom, kakaós, gyümölcsös, porcukros, mennyei! Teszteljétek le ti is, és nyugodtan próbáljátok ki meggyel vagy barackkal, mert azokkal is fenomenális!
Kipróbáltam, jóóó lett!
28
Hirdetés

Hozzávalók

1
20 x 30 centis tepsihez
+
180 g cukor
20 g vaníliás cukor
150 g puha vaj
2 db tojás
200 ml tejföl
200 g liszt
50 g cukrozatlan kakaópor
12 g sütőpor
500 g friss, magozott cseresznye
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója a:


Hirdetés

A cukrot, vaníliás cukrot a puha vajjal robotgéppel kihabosítjuk, hozzáadjuk a tojásokat, eldolgozzuk. Beleöntjük a tejfölt, a lisztet, a kakaóport, sütőport és egyneműre keverjük. Sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, rádobáljuk a kimagozott cseresznyét, picit belenyomkodjuk és 180 fokon, légkeveréses programon 30-35 perc alatt készre sütjük. Tűpróbával ellenőrizzük, hogy elkészült-e. Ha úgy látjuk, hogy a cseresznyék elkezdenek pirulni, akkor vegyük ki a sütit, tegyünk rá egy alufóliát és rakjuk vissza, amíg el nem készül. Ha kihűlt, hintsük meg porcukorral.

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások