Hozzávalók
- 3 db tojás
- 180 g cukor
- 250 g liszt
- 10 g sütőpor
- 100 ml tej
- 50 g puha vaj
- 1 db citrom héja
- 500 g friss cseresznye
A tálaláshoz
- porcukor
Hozzávalók
- 3 db tojás
- 180 g cukor
- 250 g liszt
- 10 g sütőpor
- 100 ml tej
- 50 g puha vaj
- 1 db citrom héja
- 500 g friss cseresznye
A tálaláshoz
- porcukor
A cseresznyés piskóta elkészítéséhez a tojást kihabosítjuk a cukorral, majd a cseresznye kivételével beleforgatjuk az összes többi hozzávalót. Sütőpapírral bélelt tepsiben elsimítjuk, megszórjuk a kimagozott cseresznyével, és 180 fokra előmelegített sütőben 35-40 perc alatt megsütjük. Hagyjuk kihűlni. Porcukorral megszórva, felkockázva tálaljuk.
Elkészítési idő: 50 perc
Ha tetszett a cseresznyés piskóta receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!