Hirdetés

Cseresznyés piskóta

Hozzávalók

1
25 x 30 cm-es tepsihez
+
3 db tojás
180 g cukor
250 g liszt
10 g sütőpor
100 ml tej
50 g puha vaj
1 db citrom héja
500 g friss cseresznye

A tálaláshoz

porcukor
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója az:

Hirdetés

Cseresznyés piskóta

Nagyon gyors, szuperegyszerű süti, a cserkószezonban tilos kihagyni!
Kipróbáltam, jóóó lett!
13
Hirdetés

Hozzávalók

1
25 x 30 cm-es tepsihez
+
3 db tojás
180 g cukor
250 g liszt
10 g sütőpor
100 ml tej
50 g puha vaj
1 db citrom héja
500 g friss cseresznye

A tálaláshoz

porcukor
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója az:


Hirdetés

A cseresznyés piskóta elkészítéséhez a tojást kihabosítjuk a cukorral, majd a cseresznye kivételével beleforgatjuk az összes többi hozzávalót. Sütőpapírral bélelt tepsiben elsimítjuk, megszórjuk a kimagozott cseresznyével, és 180 fokra előmelegített sütőben 35-40 perc alatt megsütjük. Hagyjuk kihűlni. Porcukorral megszórva, felkockázva tálaljuk.

Cseresznyés piskóta
Cseresznyés piskóta

Elkészítési idő: 50 perc

Ha tetszett a cseresznyés piskóta receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?