Hirdetés

Epres-málnás morzsasüti

Hozzávalók

1
25 x 15 cm-es tepsihez
+

A gyümölcsös részhez

500 g fagyasztott eper
300 g fagyasztott málna
1 tk vaníliakivonat
1 tk keményítő
3 - 4 ek méz
+ 100 ml víz, ha friss gyümölccsel dolgoztok

A tetejére

70 g liszt
100 g apró szemű zabpehely
1 csipet só
100 g hideg vaj
1 ek méz

A tálaláshoz

tejszínhab
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója az:

Hirdetés

Epres-málnás morzsasüti

Ki ne szeretné a bogyós gyümölcsös, ropogós sütiket? A crumble, vagyis morzsasüti az egyik legjobb választás, mert hamar megvan, villantós és még egészséges is!
Kipróbáltam, jóóó lett!
3
Hirdetés

Hozzávalók

1
25 x 15 cm-es tepsihez
+

A gyümölcsös részhez

500 g fagyasztott eper
300 g fagyasztott málna
1 tk vaníliakivonat
1 tk keményítő
3 - 4 ek méz
+ 100 ml víz, ha friss gyümölccsel dolgoztok

A tetejére

70 g liszt
100 g apró szemű zabpehely
1 csipet só
100 g hideg vaj
1 ek méz

A tálaláshoz

tejszínhab
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója az:


Hirdetés

A gyümölcsös rész hozzávalóit összekeverjük, és a tepsibe öntjük (ha esetleg nagyobbak az eprek, felezzük el őket). A lisztet, a zabpelyhet és a sót elmorzsoljuk a vajjal, majd összekeverjük a mézzel, és rámorzsoljuk a gyümölcsök tetejére.

200 fokra előmelegített sütőben 30 perc alatt megsütjük. Tejszínhabbal tálaljuk. 

Epres-málnás morzsasüti
Epres-málnás morzsasüti

Elkészítési idő: 40 perc

Ha tetszett az epres-málnás morzsasüti receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?