Hozzávalók
A tésztához
- 2 csomag leveles tészta
- 1 marék liszt
A krémhez
- 400 g krémsajt
- 3 - 4 ek porcukor
- 2 - 3 ek eperlekvár
Hozzávalók
A tésztához
- 2 csomag leveles tészta
- 1 marék liszt
A krémhez
- 400 g krémsajt
- 3 - 4 ek porcukor
- 2 - 3 ek eperlekvár
Az egyik leveles tésztát lisztezett deszkán kb. 1 mm vékonyra nyújtjuk (sokat nem tudunk rajta nyújtani, de a cél, hogy jó vékony legyen), majd félbevágjuk a rövidebbik oldal mentén. A két felet feltekerjük, majd kettévágjuk és a vágási felülettel kifelé felcsavarjuk. A végeit a tekercs alá hajtjuk és berakjuk egy muffinsütő mélyedéseibe. A másik tésztával is ugyanígy járunk el, majd a muffinsütőt betoljuk 200 fokra előmelegített sütőbe, és kb. 25 perc alatt aranybarnára sütjük a cruffinokat. Mikor kihűltek, kivágjuk a közepüket.
A krémhez a krémsajtot kikeverjük a porcukorral, majd márványosan belekeverjük az eperlekvárt, és kicsi csillagcsöves nyomózsákba rakjuk, majd a muffinok közepébe nyomjuk a krémet, és porcukorral megszórva tálaljuk.
Ha tetszett az epres sajttortás kamu cruffin receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!