Hirdetés

Fahéjas csiga scone

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

10 ezer kilométer a legkeményebb terepen – a Fókusz útinaplója a Budapest-Bamakó raliról

Tízezer kilométer, Európa után öt afrikai országon át, ahol a világ teljesen más arcát mutatja. A Fókusz riportere is teljesítette a leghosszabb autós kalandtúrát, a legendás Budapest-Bamako ralit. Lélegzetelállító tájak, végtelen homokdűnék, majd trópusi eső utáni iszap, néha 50 Celsius-fok és olyan városok, amelyeket még elképzelni is nehéz európai szemmel. Exkluzív mini dokumentumfilm a flúgos futamról.

Előzetes: A Király című sorozat már elérhető az RTL+ streamingszolgáltatónál

Igaz történetek és hazugságok alapján. A Zámbó Jimmy életét bemutató A Király című sorozat első epizódja már streamelhető az RTL+-on. Próbáld ki 1 hónapig ingyen!

A Nyerő Páros véget ért, de Dér Heniék és Czutor Zoliék között messze még a békülés?

Minden idők legdrámaibb szériája volt az idei Nyerő Páros. Bár a műsornak már vége, a párok valószínűleg még mindig a történtek hatása alatt állnak. Czutor Zoliék és Dér Heniék okozták egymásnak a legnagyobb sebet a játék hevében. A párkapcsolati valóságshow-ban az ő konfliktusuk volt az egyik, ami nemcsak a játékosok, de a nézők között is komoly indulatokat váltott ki. Dér Heni és párja Gergő elismerték, megdöbbentette őket az a rengeteg gyűlölködő üzenet, amit kaptak.

Volt olyan, aki könnyek között mondta el, egy hónapja nem evett meleg ételt – A Konyhafőnök fel nem használt alapanyagaiból főztek rászorulóknak

Jocó séf, A Konyhafőnök előkészítő szakácsa a fel nem használt alapanyagokból ebédet főz a stábnak, de nem csak a dolgozók kapnak a finom ételekből, hanem jótékonysági szervezetek is. Ellátogattunk az ételosztás helyszínére, ahol a hűvös ellenére is ünnepi volt hangulat. Az ínycsiklandó falatok mellett fodrász, pedikűr és masszázs szolgáltatást is igénybe vehettek teljesen ingyen.

Visszatért a Gyertek át! – A Sztárvetélkedő

Visszatért Sebestyén Balázs csipkelődő, pikáns humort sem nélkülöző műsora, amely megújult formában szórakoztatja a nézőket. Ismét két, négy fős csapat küzd meg egymással a dicsőséges győzelemért. A nézők rekeszizmai jól bevált és vadonatúj, eddig még nem látott játékokon edződhetnek. 

Fecsó a floridai árakról: Egy viszonylag jó étteremben fizettünk 700 ezer forintot, nonszensz, ami itt megy

Fecsóék szeretik, hogy Floridában folyton meleg van és nagyon biztonságos. Általában nem nézik az árakat, amikor nyaralnak. De most még szerintük is hatalmas ott a drágaság. Két hónapot töltöttek Miamiban, ahova elsősorban azért utaztak szerelmével, hogy ott szülessen meg Elliot.

„Megőrjített a gondolat, hogy Jimmynek van egy másik élete is” – Háfra Mari nehezen viseli a szerető szerepét

A fiatal énekes sok nőt magába bolondított, így többen is kénytelenek voltak osztozni Jimmy szívén. Hogy hogyan alakul Jimmy sorsa, miután Mari belép az életébe, kiderül a harmadik epizódban. A Király című sorozat már elérhető az RTL+ streamingszolgáltatónál.

Legalább gombfociban sikerült az élre törnie Magyarországnak

Lukács Viktor idén egyéniben és a válogatott tagjaként is hazahozhatta gombfociban az aranyérmet Brazíliából, ezzel megszerezte Magyarországnak a világbajnoki aranyat. Viktor 1997 óta űzi a sportot, civilben jelzálog-hitelezéssel foglalkozik egy bankban, idei győzelmével pedig már hétszeres világbajnok.

Ezeket láttad már?