Hirdetés

Lelkiismeretfurdalás-mentes brownie

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Ripli Zsuzsi hangja berepesztett egy képernyőt, Járai Máté pedig megsemmisült konyhafőnökként

A Középdöntő utolsó csapatfeladatai kifogtak a versenyzőkön, akik a zsűri instrukciói hallatán úgy érezték, hogy lehetetlent kérnek tőlük. Mindkét csapat beleadott apait-anyait, azonban a nap végére kiderült, hogy kik lesznek azok, akiknek egyéniben kell megküzdeniük a versenyben maradásért.

Legyél te Balogh Levente elnöki asszisztense!

A Cápák között befektetője elárulta, hogy milyen követelményeknek kell megfelelnie leendő asszisztensének. A tét óriási, ugyanis a pozíció bruttó 3 millió forintos fizetéssel, felső középkategóriás céges autóval, laptoppal és cafeteriával jár.

Igazolódni látszik az előrejelzés, épp most szakad szét a poláris örvény – De mit jelent ez ránk nézve?

Amikor a több tíz kilométer magasan örvénylő, láthatatlan poláris örvény egyszer csak kettéhasad, akkor a sarkvidéki „mélyhűtő” ajtaja kinyílik, és a fagyos levegő elszabadul. Hamarosan épp ennek lehetünk szemtanúi.

A mi kis bakink – Ilyen, amikor Csuja Imre véletlenül bekapja a kelléket – 7. évad 1. rész

Törőcsik Franciska nem is nevethetett volna őszintébben, amikor Csuja Imre elrontotta az egyik jelenetet. Nézd meg a forgatás legviccesebb pillanatait, és kövesd A mi kis falunk legújabb részeit minden szombat este 20:00-kor az RTL-en!

„Magamat választottam, nem Jimmyt!” – Háfra Mari elárulta a Fókusznak, miért szakított a Királlyal

Háfra Mari már elismert táncos volt, amikor 1987 nyarán megismerte az akkor még sokak számára ismeretlen Zámbó Jimmyt. Mari csak a Fókusznak adott interjút szenvedélyes kapcsolatukról, amiben azt is elárulta, hogyan jött ki az énekes családjával és miért nem tudta elviselni Jimmy, ha külföldön modellkedett. 

Ez nagyon nem a Baywatch – emberpróbáló körülmények között, szörnyű tragédiákkal dolgoznak a mentőbúvárok

Bárczi Attila 2005 óta dolgozik a Fővárosi Tűzoltóparancsnokságnál mentőbúvárként. Gyerekként nem akart tűzoltó lenni, a vízalatti világ azonban hamar magával ragadta. Eleinte messzi utazásokra és kristálytiszta tengerre vágyott, az élet azonban úgy hozta, hogy ma már holttestek után kutat a víz alatt.

Rácz Jenő: Most minden reményem Mátéban van

A séf elégedetlen volt a piros csapat munkájával, szerinte ugyanis Marci és Nelly nem voltak urai a helyzetnek, és minden feladatot Mátéval akartak elvégeztetni. Ráadásul Jenő úgy vélte, hogy egyedül Máté lenne alkalmas arra, hogy átvegye az irányítást.

„Találkoztam igazán szép fiúkkal, de a szex, az meg se közelítette azt, ami Jimmyvel volt” – kiderült, mivel vette le a lábáról a nőket a Király

Miben rejlett Zámbó Jimmy vonzereje? A Király 3. részében – ami már elérhető az RTL+ streamingszolgáltatónál – az énekes szeretője, Háfra Mari mesélt a nyomozónak arról, hogyan csavarta el a fejét a Király.

Ezeket láttad már?