Hozzávalók
A kekszhez
- 120 g vaj
- 130 g porcukor
- 2 db tojás
- 280 g liszt
- 1 tk sütőpor
- 1 csipet só
- 1 marék csokipasztilla
A töltéshez
- 15 tk csokis mogyorókrém
Hozzávalók
A kekszhez
- 120 g vaj
- 130 g porcukor
- 2 db tojás
- 280 g liszt
- 1 tk sütőpor
- 1 csipet só
- 1 marék csokipasztilla
A töltéshez
- 15 tk csokis mogyorókrém
A mogyorókrémet sütőpapírral borított deszkára adagoljuk (15 kis halom) és legalább 1 órára fagyasztóba rakjuk). A vajat a cukorral elkeverjük, majd hozzákeverjük a tojásokat is. Hozzáadagoljuk a sütőporos, sós lisztet, végül a csokipasztillákat is belekeverjük. Nagyobb diónyi mennyiséget veszünk ki a masszából, a közepére nyomunk egy fagyott mogyorókrém halmot, gombócot formázunk belőle és sütőpapíros tepsibe pakoljuk, így járunk el az összessel, majd picit ellapítjuk őket és 185 fokos sütőben kb. 20 perc alatt megsütjük a kekszeket.