Hozzávalók
- 100 g vaj
- 150 g cukor
- 1 csomag vaníliás cukor
- 4 db tojás
- 300 g natúr görög joghurt
- 150 g rétesliszt
- 150 g liszt
- 8 g sütőpor
- 1 tk őrölt fahéj
- 500 g fagyasztott rebarbara
- 1 ek porcukor
Hozzávalók
- 100 g vaj
- 150 g cukor
- 1 csomag vaníliás cukor
- 4 db tojás
- 300 g natúr görög joghurt
- 150 g rétesliszt
- 150 g liszt
- 8 g sütőpor
- 1 tk őrölt fahéj
- 500 g fagyasztott rebarbara
- 1 ek porcukor
A vajat kihabosítjuk a cukorral és a vaníliás cukorral. A tojást is felverjük, és hozzákeverjük a joghurtot, a rétes- és a búzalisztet, a sütőport, a fahéjat és a felolvadt, szárazra törölt rebarbarát is. Amennyiben frissel dolgozunk, leforrázzuk, aztán megszárítjuk és úgy keverjük a tésztához.
Sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük a tésztát, és 180 fokra előmelegített sütőben kb. 35 perc alatt készre sütjük. Ha elkészült, kivesszük a tepsiből és hagyjuk kigőzölögni, mielőtt felvágjuk, majd porcukorral megszórva tálaljuk.
- Elkészítési idő: 20 perc
- Sütési idő: 35 perc
- Összesen: 55 perc
Ha tetszett a rebarbarás süti receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon!