Hirdetés

Sajttorta + almás pite = almás krémsajtos pite

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Peller Anna és Lukács Miki először szólaltak meg azóta, hogy bejelentették: válnak

A házaspár a Fókusznak elmondta, miért zavarbaejtően kedvesen jelentették be azt, hogy 14 év után véget ér a házasságuk, és hogy határozott, végleges döntésük ellenére mire készülnek most együtt.

Cápatörténelmi ajánlat: Lakatos István teljes egészében felvásárolna egy céget a Cápák között következő adásában

Az üzleti showműsor legújabb részében az egyik Cápa olyan ajánlatot tesz, ami még soha nem fordult elő a műsor történetében. „Az egészet megveszem! Mennyit kérnétek a 100 százalékért?” –  teszi fel a kérdést Lakatos István a vállalkozóknak. További részletek vasárnap 19 órától az RTL-en.

„Egy szobrot be lehet fejezni, de egy szobor sosincs kész” – Majoros György kezei között életre kelnek az acéldrótok

A rideg, kemény acél is megszelídül és új életre kel Majoros György kezei között. Olyan szobrokat készít, amilyeneket a világon összesen csak öten csinálnak. Ő viszont meg is festi alkotásait, így lesznek egyedülállóak a munkái. A művész több heti gondolkodás után veszi elő a hegesztőszemüveget, és kezd alkotni. Azt mondja, amikor igazán elmerül a munkában, kiesik nála az idő.

Múcska Gergőre rátalált a szerelem? A gazda sejtelmesen nyilatkozott egy új lányról, és azt is elárulta, mi van most Ninivel

Úgy tűnik, rátalált a szerelem a Házasodna a gazda 4. évadának legfiatalabb társkeresőjére. Múcska Gergő a műsorban is mindent megtett azért, hogy boldog lehessen a kiválasztott lány oldalán, ám akkor ez mégsem jött össze neki. Nemrég pedig a Celeb vagyok, ments ki innen! című realityben Molnár Ninivel kerültek közelebb egymáshoz – Gergő most többek között azt is elárulta, milyen a kapcsolatuk azóta a fővárosban élő modell-lel.  

Borbély Alexandra és Nagy Ervin nemcsak a valóságban, hanem az RTL képernyőjén is egy párt alkotnak – érkezik a Mellékhatás második évada

A Mellékhatás című sorozat azt mutatja be, hogy milyen elkeseredett küzdelmet képes folytatni egy pár egy saját gyermekért. Ludmannék nem törődnek bele a gyermektelenségbe, béranyát kerítenek, hogy végre bővülhessen a családjuk és a bonyodalmak csak ezután kezdődnek. Sajtóvetítésen beszélt a Fókusz stábja a sorozat színészeivel.  

A munkásszállóról is mennie kellett, emberhez nem méltó körülmények között él Beat, a Fekete Vonat tagja

Meghökkentő interjút adott a Fókusznak a Fekete Vonat formáció egyik tagja. Beat három hónappal a telt házas Aréna koncert után már hajléktalan lenne, ha barátai nem segítenének rajta. Eddig egy munkásszállón élt, de onnan mennie kellett, ismerősei fogadták be. Azt mondta, nem emberhez méltó körülmények között él, a zenekar tagjaival pedig egyáltalán nem tartja a kapcsolatot. L. L. Juniornak egy odamondós rapdalban üzent. 

Ezeket láttad már?