Hozzávalók
1
30x20-as hőálló tálhoz- 30 g vaj
- 30 g liszt
- 500 ml tej
- só, bors
- 300 g reszelt vörös cheddar sajt
- 3 db tojás
- 4 - 5 db pizzás csiga
Ha a pizzás csiga önmagában uncsi lenne reggelire, akkor turbózzátok kicsit fel és 30-40 perc alatt egy forró, sajtos, isteni finom felfújtat pakolhattok a reggeliző asztalra, egy laza hétvégi reggelen, de akár egy kicsit nyugisabb hétköznapon is.
Hozzávalók
1
30x20-as hőálló tálhoz- 30 g vaj
- 30 g liszt
- 500 ml tej
- só, bors
- 300 g reszelt vörös cheddar sajt
- 3 db tojás
- 4 - 5 db pizzás csiga
A vajat egy kis edényben felmelegítjük, beleszórjuk a lisztet, majd folyamatos keverés mellett 2-3 lépésben felöntjük a tejjel. Kevergetve besűrítjük, közben sózzuk, borsozzuk. Mikor besűrűsödött, belekeverjük a reszelt cheddar felét, majd a tojásokat is.

