Hirdetés

Hozzávalók

1
30x20-as hőálló tálhoz
30 g vaj
30 g liszt
500 ml tej
só, bors
300 g reszelt vörös cheddar sajt
3 db tojás
4 - 5 db pizzás csiga
Hirdetés

Isteni reggeli: pizzás csiga felfújt

Ha a pizzás csiga önmagában uncsi lenne reggelire, akkor turbózzátok kicsit fel és 30-40 perc alatt egy forró, sajtos, isteni finom felfújtat pakolhattok a reggeliző asztalra, egy laza hétvégi reggelen, de akár egy kicsit nyugisabb hétköznapon is.
Hirdetés

Hozzávalók

1
30x20-as hőálló tálhoz
30 g vaj
30 g liszt
500 ml tej
só, bors
300 g reszelt vörös cheddar sajt
3 db tojás
4 - 5 db pizzás csiga

A vajat egy kis edényben felmelegítjük, beleszórjuk a lisztet, majd folyamatos keverés mellett 2-3 lépésben felöntjük a tejjel. Kevergetve besűrítjük, közben sózzuk, borsozzuk. Mikor besűrűsödött, belekeverjük a reszelt cheddar felét, majd a tojásokat is.

A pizzás csigákat kisebb darabokra vágjuk, beleszórjuk a tálba és leöntjük a tojásos besamellel. Megszórjuk a tetejét a maradék reszelt sajttal és 180 fokra előmelegített sütőben kb. 25 perc alatt aranybarnára sütjük.

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások