A legjobb reggelik

Angolreggeli,ahogyénszeretem

Angol reggeli, ahogy én szeretem

Hozzávalók
200 g
bébi csiperkegomba
4 db
tojás
3 ek
olaj
2 szelet
toast kenyér
2 db
paradicsom
2 szelet
húsos szalonna
1 db
paradicsomos babkonzerv
1 fej
vöröshagyma
1 gerezd
fokhagyma
valamilyen grillkolbász, vagy vékony debreceni
só, bors

Elkészítés
A két nagy, lapos tányért 40 fokos sütőben melegen tartjuk a tálalásig. Egy lábasba felhevítünk 2 evőkanál olajat és megfuttatjuk rajta a szeletekre vágott hagymát, és a fokhagymanyomón áttört fokhagymát, majd hozzáöntjük a babkonzervet, sózzuk, borsozzuk és 2 percig főzzük. Egy serpenyőben 1 evőkanál olajat hevítünk és megsütjük rajta a szalonnát, valamint a grill kolbászt, majd a sütőben lévő tányérokra kiszedjük őket. A serpenyőt magas lángon felhevítjük, majd aranybarnára pirítjuk benne a gombákat. Ha eléggé megpirultak, mellétesszük a félbevágott paradicsomokat. Ha azok is meggrilleződtek kissé, megfordítjuk őket és az egészet sózzuk, borsozzuk, majd ezeket is kiszedjük a melegen tartott tányérra. Egy tiszta, langyos, teflon serpenyőbe beleütjük a tojást és alacsony lángon, egyesével tükörtojást sütünk belőle. A szalonna, kolbász, gomba és paradicsom mellé kitálaljuk a tükörtojást, a meleg paradicsomos babot és a pirított toast kenyeret is.

www.streetkitchen.hu

Paradicsomos bab, tükörtojás, sült gomba, sült paradicsom, kolbász és szalonna. Ez az angol reggeli. Nem kell hozzá Angliáig repülni, Zé megmutatja, hogy készül a tuti. Próbáljátok ki!

Hozzávalók

2 személyre
200 g
bébi csiperkegomba
4 db
tojás
3 ek
olaj
2 szelet
toast kenyér
2 db
paradicsom
2 szelet
húsos szalonna
1 db
paradicsomos babkonzerv
1 fej
vöröshagyma
1 gerezd
fokhagyma
valamilyen grillkolbász, vagy vékony debreceni
só, bors
A két nagy, lapos tányért 40 fokos sütőben melegen tartjuk a tálalásig. Egy lábasba felhevítünk 2 evőkanál olajat és megfuttatjuk rajta a szeletekre vágott hagymát, és a fokhagymanyomón áttört fokhagymát, majd hozzáöntjük a babkonzervet, sózzuk, borsozzuk és 2 percig főzzük. Egy serpenyőben 1 evőkanál olajat hevítünk és megsütjük rajta a szalonnát, valamint a grill kolbászt, majd a sütőben lévő tányérokra kiszedjük őket. A serpenyőt magas lángon felhevítjük, majd aranybarnára pirítjuk benne a gombákat. Ha eléggé megpirultak, mellétesszük a félbevágott paradicsomokat. Ha azok is meggrilleződtek kissé, megfordítjuk őket és az egészet sózzuk, borsozzuk, majd ezeket is kiszedjük a melegen tartott tányérra. Egy tiszta, langyos, teflon serpenyőbe beleütjük a tojást és alacsony lángon, egyesével tükörtojást sütünk belőle. A szalonna, kolbász, gomba és paradicsom mellé kitálaljuk a tükörtojást, a meleg paradicsomos babot és a pirított toast kenyeret is.

Ha tetszett az angol reggeli, ahogy én szeretem receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!

Megfőzték, értékelték

Megfőzték, lefotózták

Legfrissebb receptek

Összes recept

Receptválogatások

Összes cikk megtekintése