Az olívaolajan megfuttatjuk a felaprított fokhagymát, majd ráöntjük a passatát, sózzuk, borsozzuk és szárított oregánóval ízesítjük. Hagyjuk összerottyanni, majd megkenjük vele a félbe vágott ciabattát, rátépkedünk sonkát és mozzarellát, és 180 fokon 15 perc alatt megsütjük. Végül friss bazsalikommal szórjuk meg.
A pizzás kaják mindig nagyon királyak, legyen szó ténylegesen egy pizzáról, pizzás csigáról vagy bármi másról, és bár mindenki tagadja, de titkon nincs olyan ember a földön, aki ne szeretné a pizzás melegszendvicset, így most Zé megmutatja, hogy készítsétek el házilag a szószt!
Hozzávalók
1 db ciabattához
1 ek
olívaolaj
3 gerezd
fokhagyma
2 - 3 dl
passata
só, bors
1 csipet
oregánó
1 db
ciabatta
4 szelet
sonka
100 g
mozzarella
1 csokor
friss bazsalikom
Az olívaolajan megfuttatjuk a felaprított fokhagymát, majd ráöntjük a passatát, sózzuk, borsozzuk és szárított oregánóval ízesítjük. Hagyjuk összerottyanni, majd megkenjük vele a félbe vágott ciabattát, rátépkedünk sonkát és mozzarellát, és 180 fokon 15 perc alatt megsütjük. Végül friss bazsalikommal szórjuk meg.
Ha tetszett az örök kedvenc pizzás melegszendvics receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!