Az előtésztához a hozzávalókat összegyúrjuk, majd vagy egy éjszakára berakjuk becsomagolva a hűtőbe (hűtős fermentáció), vagy 2 órát pihentetjük. Pihentetés után a tésztához való hozzávalókat szintén bedagasztjuk, az előtésztával együtt. Letakarva 2-3 órát pihentetjük. Ezután kissé átgyúrjuk a tésztát, és 6 egyenlő részre osztjuk. Gombócokat formázunk belőle, és sütőpapíros tepsire rakjuk őket. Letakarjuk egy konyharuhával, és 60-80 percig kelesztjük, amíg szépen megkelnek.
Közben a hagymát apróra vágjuk, és kevergetés közben lepirítjuk az olajon. Figyeljünk rá, hogy ne égjen meg, de szép barna színt kapjon, ezek után pedig összekeverjük a töltelék többi hozzávalójával. Kis mélyedést alakítunk ki a gombócok közepén, belerakjuk a hagymatölteléket, az oldalukat kevés olívaolajjal lekenjük, és 220 fokra előmelegített sütőben kb. 14-15 perc alatt készre sütjük őket.
