Házi naan:
A vizet tálba öntjük és belemorzsoljuk az élesztőt. Hozzákeverjük a liszt felét, letakarjuk és 30 percig pihentetjük. Ezután hozzáadjuk a joghurtot, sót, sütőport és a maradék lisztet. Összegyúrjuk és amikor összeállt, meglocsoljuk 2 ek langyos olvasztott vajjal. Letakarjuk és 15 percig hagyjuk pihenni.Olvasztott vajjal bekent deszkán átgyúrjuk és újabb 15 percig pihentetjük letakarva. Amikor a felülete szép fényes, a tészta pedig ruganyos, 4 részre osztjuk. Lisztezett deszkán az egyiket könnycsepp alakúra és nagyon vékonyra - 2-3 mm - nyújtjuk. Egy wokot vagy nagyobb serpenyőt felforrósítunk. Óvatosan beletesszük a naant és gyorsan lefedjük. Kb. 3 percig sütjük így, amíg a felületén hólyagok keletkeznek, az alja pedig elkezd barnulni. Csipesszel óvatosan megforrdítjuk és a sült felületét bekenjük olvasztott vajjal. Előzőleg a vajba keverhetünk finomra aprított fokhagymát. További 1 percig sütjük, majd tányérra szedjük és kisütjük a többit is. Fogyasztásig letakarva tartjuk.Curry:
A curry-hez a mustármagot, római köményt és a koriandert száraz lábosban addig pirítjuk, amíg illatozni és kicsit pattogni kezd. Kiszedjük és mozsárban porrá zúzzuk őket.