A paprikáshoz az olajon üvegesre pároljuk az apróra vágott hagymát és fokhagymát. Sózzuk, borsozzuk, lehúzzuk a tűzről és rászórjuk a pirospaprikákat és hozzáadjuk a sűrített paradicsomot. Felöntjük egy kevés vízzel, majd ezt addig ismételjük amíg a hagyma teljesen meg nem puhul. Ekkor belerakjuk a nagy kockákra vágott húst, felöntjük kb. 300 ml vízzel, és hagyjuk fél órát főni. Ezután a tejfölt kikeverjük a keményítővel, és hőkiegyenlítéssel behabarjuk. Hagyjuk rottyanni egyet, majd egy közepes tepsibe öntjük.
A tésztához a lisztet lezúzzuk egy aprítógépben majd belerakjuk a többi hozzávalót. Enyhén lisztezett felületen akkorára nyújtjuk, hogy teljesen befedje a tepsit, majd szépen ráborítjuk és lenyomkodjuk a tepsi oldalára a tésztát (ez az, amit én nem tettem meg :D). Ezután megszurkáljuk a tészta tetejét, és 200 fokra előmelegített sütőben 30 perc alatt megsütjük.
