Az alapkrémhez a tojássárgáját és az eritritet robotgépben kihabosítjuk, hozzáadjuk a barna rumot, a fahéjat, a sót és a mascarponét, és kb 10 percig keverjük a habverővel, amíg egy könnyű, stabil, habos krémet kapunk.
A kávékrémhez az eritritet és az instant kávét kikeverjük 1 evőkanál vízzel, majd alaposan összedolgozzuk a mascarponéval: szintén addig habosítjuk a habverővel, amíg stabil, habos krémet kapunk.
Jöhet az összeállítás, mindkét krémet habzsákba töltjük, a poharakba rakunk egy réteg kekszet, rá nyomunk egy kevés alapkrémet, aztán jöhet megint egy réteg keksz, utána egy adag kávékrém, végül ismét az alapkrém. A tetejüket megszórjuk kakaóval, és morzsolunk rá egy kis kekszet. Hűtőbe tesszük, és jól lehűtve fogyasztjuk.

- Elkészítési idő:
- összeállítás:45 perc
- Hűtés: min. 1 óra