A csokitáblákat elfektetjük és a hosszabbik oldaluknál mindegyiket hat részre vágjuk, ezzel 12 csíkot kapva.
A leveles tésztákat kihajtogatjuk és mindegyik lapot a hosszabbik oldalánál 4 részre vágjuk. Olyan szélesnek kell lenni egy csík tésztának, mint a csokicsíkok. A tésztalapokat lekenjük felvert tojással, majd a végükbe rakunk egy-egy csík csokit és feltekerjük. Sütőpapírral bélelt tepsire pakoljuk a feltekert tésztákat, lekenjük a tetejüket is a felvert tojással és betesszük a 180 fokra előmelegített sütőbe 25 percre. Miután készre sültek, hagyjuk teljesen kihűlni.
A csokimázhoz egy lábasban felolvasztjuk az étcsokoládét a kókuszolajjal és a porcukorral egészen addig, amíg a cukor teljesen felolvad benne, majd visszahűtjük 25 fok körüli hőmérsékletre. A megsült párnákat belemártjuk a tészta feléig az olvasztott csokiba, majd tálra pakoljuk őket, és már falhatjuk is.

- Elkészítési idő: 30 perc
- Sütési idő: 25 perc