Hirdetés
Bespájzolva

Extra húsmentes ebéd: juhtúróval töltött rántott gomba

Hozzávalók

2
személyre
+
4 db nagy gomba (kb. 8 cm átmérőjű)
200 g juhtúró
1 fej kisebb vöröshagyma
1 kis csokor kapor
1 kis csokor petrezselyem
1 gerezd fokhagyma
bors
2 db tojás
1 ek liszt
zsemlemorzsa
bő olaj a sütéshez
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója a:

Hirdetés

Extra húsmentes ebéd: juhtúróval töltött rántott gomba

Nem sűrűn hallotok ilyet a szánkból, hiszen imádjuk a húsokat, de ez a kapros juhtúróval töltött gomba lepipál jó néhány húsos ételt is! Egyszerűen elképesztően finom lett, szóval rántsatok ki ti is néhány töltött gombát és lepjétek meg vele a családot!
Kipróbáltam, jóóó lett!
5
Hirdetés

Hozzávalók

2
személyre
+
4 db nagy gomba (kb. 8 cm átmérőjű)
200 g juhtúró
1 fej kisebb vöröshagyma
1 kis csokor kapor
1 kis csokor petrezselyem
1 gerezd fokhagyma
bors
2 db tojás
1 ek liszt
zsemlemorzsa
bő olaj a sütéshez
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója a:


Hirdetés

Fotó: Szilágyi NóriA gombáknak kitörjük a szárát, egy mokkáskanállal kikaparjuk a töltelék helyét, és átöblítjük. A túróval elkeverjük a rusztikusra vágott zöldfűszereket, zúzott fokhagymát, sózzuk és borsozzuk. A tojásokat felverjük, és besűrítjük a liszttel. A gombafejekbe nyomkodjuk a tölteléket és liszt-tojás-morzsa sorrendben bepanírozzuk őket. 150 fokos olajban a töltéssel felfelé elkezdjük sütni, majd átforgatva pirosra sütjük. Rizzsel és tartármártással tálaljuk.

Fotó: Szilágyi Nóri
Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások