
Vegetáriánus ételek
Genovaipestóstarhonya
Bizony a tarhonyát nem csak a jól megszokott, magyaros módon lehet elkészíteni. Ezt az olasz receptet mindenki jól jegyezze meg, aki szereti a megúszós kajákat és az új ízeket, ugyanis ennél izgibb tarhonyás receptet nem sűrűn találtok a neten!
Hozzávalók
4 személyre
200 g
kézi készítésű tarhonya
400 g
krumpli, nagyobb kockákra vágva
400 g
fagyasztott, vágott zöldbab (szezonban persze friss is jöhet!)
A pestóhoz
2 csokor
bazsalikom
2 csapott ek
reszelt parmezán
80 ml
extra szűz olívaolaj
2 ek
enyhén lepirított fenyőmag
só
őrölt bors

Ha tetszett a Genovai pestós tarhonya receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!
Címkék, kategóriák
Címkék, kategóriák
Megfőzték, értékelték
Legfrissebb receptek
Összes recept
Legfrissebb receptek
Összes recept