
Szendvics
Gofriszendvics:csirkecombbaléspaprikazselével
Létezik egy nagyon beteg étel Amerikában, ami chicken and waffle, avagy csirke és gofri névre hallgat. Szabi barátunk most ennek a párosításnak a gondolatát vitte tovább és a csirkét kovászos uborka lébe pihentette, adott neki egy különösen finom fűszerkeveréket mindezt pedig egy paprikazselável tálalta. Őrült tettek sorozata, ami végül egy különösen finom ételt eredményezett. Bevállalós olvasóinknak kötelező darab!
Hozzávalók
4 főre
4 db
egész csirkecomb
300 ml
kovászos uborka leve
Cajun rub:
2 tk
kakukkfű
1 tk
durva só
1 tk
pirospaprika
1 tk
vöröshagymapor
1 tk
cayenne bors
1 tk
fokhagymapor
Paprikadzsem
2 db
pritaminpaprika
50 ml
fehérborecet
50 ml
almaecet
5 ek
cukor
3 ek
barna cukor
10 g
pektin (vagy dzsem fixáló)
1 db
friss chilipaprika
300 ml
céklalé
Gofri:
1 db
kis édesburgonya
friss kakukkfű
1 tk
sütőpor
1 tk
só
100 g
liszt
200 ml
tej
2 db
tojás

Ha tetszett a Gofriszendvics: csirkecombbal és paprikazselével receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!
Címkék, kategóriák
Címkék, kategóriák
Megfőzték, értékelték
Legfrissebb receptek
Összes recept
Legfrissebb receptek
Összes recept