Teriyaki meatballs
A húsgolyók összetevőit alaposan összegyúrjuk és félretesszük pihenni. A szósz összetevőit (a keményítő kivételével) egy lábosban alacsony lángon összeforraljuk. A keményítőt elkeverjük egy kevés vízben, a lábosba öntjük, és magasabb lángon fél perc alatt besűrítjük a szószt. A húsból nedves kézzel 30-40 grammos golyókat formázunk.

Avokádó fries
A szósz összetevőit alaposan összekeverjük.A nem túl puha, de azért nem éretlen avokádókat félbevágjuk, kimagozzuk, lehúzzuk a héját és vékonyra szeleteljük. Megforgatjuk a rizslisztben, és 160-170 fokos olajban 3-5 perc alatt kisütjük az avokádóhasábokat, majd papírtörlővel bélelt tányérra szedjük és leitatjuk róluk a fölösleges olajat. A korianderes szósszal tálaljuk.
Tepsis hot dog
A szósz összetevőit alaposan összekeverjük.A feltéthez apróra kockázzuk a lilahagymát és az uborkát, majd alaposan elkeverjük a többi hozzávalóval.

