A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, kb. 25-26 cm átmérőjű kör alakúra nyújtjuk és a nyújtófa segítségével belerakjuk a piteformába (ha porcelán formát használunk, vajazzuk ki előtte és lisztezzük be kicsit). Kibéleljük egy alufóliával vagy sütőpapírral és száraz babbal (vagy más nehezékkel) 180 fokon először vakon sütjük 5 percig, majd további 4 percig nehezék nélkül. Az elősütött pitét kivesszük a sütőből.
A töltelékhez egy nagyobb tálban minden hozzávalót összekeverünk. A krémet az elősütött tésztára öntjük, majd visszarakjuk a sütőbe és további 25-30 percig sütjük a sütit. A tojásfehérjéből és porcukorból keményebb, habcsókszerű habot verünk, és nyomózsákból (vagy kanállal) kis csíkokat nyomunk a pite tetejére. A habot vagy szakácsfáklyával karamellizáljuk kicsit, vagy 200-220 fokos sütőbe visszarakjuk a sütit kb. 5-8 percre, amíg kis színt kap a hab.
