A vajat egy kis edényben felmelegítjük, beleszórjuk a lisztet, majd folyamatos keverés mellett 2-3 lépésben felöntjük a tejjel. Kevergetve besűrítjük, közben sózzuk, borsozzuk. Mikor besűrűsödött, belekeverjük a reszelt cheddar felét, majd a tojásokat is.
Ha a pizzás csiga önmagában uncsi lenne reggelire, akkor turbózzátok kicsit fel és 30-40 perc alatt egy forró, sajtos, isteni finom felfújtat pakolhattok a reggeliző asztalra, egy laza hétvégi reggelen, de akár egy kicsit nyugisabb hétköznapon is.
Hozzávalók
1 30x20-as hőálló tálhoz
30 g
vaj
30 g
liszt
500 ml
tej
só, bors
300 g
reszelt vörös cheddar sajt
3 db
tojás
4 - 5 db
pizzás csiga
A vajat egy kis edényben felmelegítjük, beleszórjuk a lisztet, majd folyamatos keverés mellett 2-3 lépésben felöntjük a tejjel. Kevergetve besűrítjük, közben sózzuk, borsozzuk. Mikor besűrűsödött, belekeverjük a reszelt cheddar felét, majd a tojásokat is.
Ha tetszett az Isteni reggeli: pizzás csiga felfújt receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!