A nektarint és az őszibarackot feldaraboljuk és beledobjuk egy turmixgépbe. Jöhet mellé a száráról lecsipegetett ribizli, majd a porcukor.
Hozzáadjuk az alkoholos italokat és a narancslevet, majd megtöltjük a gépet jégkockával. Az egészet lezúzzuk, hogy egy jégkása állagú végeredményt kapjunk és már kész is van. Hűsöljetek!
Ez a kánikula életveszélyes, hogy ha nincs a közvetlen közeletekben valami nagyon hideg és nagyon finom ital. A helyzet fokozódik, hőségriadó van, vörös riasztás, a Balaton 30 fokos, stb. Tipp: Vegyetek ki egy nap szabit és üljetek egész nap az árnyékban egy nagy kancsó jeges sangriával, hallgassatok zenét és éljétek túl a meleget!
Hozzávalók
1
3 - 4 db
nektarin és őszibarack vegyesen
5 dkg
ribizli
2 - 3 ek
porcukor
4 - 5 cl
brandy
0.5 dl
0.5 l
narancslé (lehetőleg frissen facsart)
0.5 l
száraz vörösbor
rengeteg jég
A nektarint és az őszibarackot feldaraboljuk és beledobjuk egy turmixgépbe. Jöhet mellé a száráról lecsipegetett ribizli, majd a porcukor.
Hozzáadjuk az alkoholos italokat és a narancslevet, majd megtöltjük a gépet jégkockával. Az egészet lezúzzuk, hogy egy jégkása állagú végeredményt kapjunk és már kész is van. Hűsöljetek!
Ha tetszett a Jeges sangria, a pia amitől lehűl az agyad receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!