
Egy serpenyőben felmelegítjük az olajat és megszórjuk a liszttel és 1-2 percig kevergetjük, hogy enyhén lepiruljon, majd hozzákeverjük a sűrített paradicsomot, passatát és a Tabasco szószt. Megszórjuk a fűszerekkel és kevergetve, pár perc alatt besűrítjük. Egy másik serpenyőben az apróra vágott vöröshagymát és fokhagymát üvegesre pirítjuk, sózzuk, borsozzuk és egy csipet római köményt adunk ehhez is, majd rádobjuk a marhahúst és kevergetve lepirítjuk.

A tortillalapokra 1-1 csapott evőkanálnyi szószt kenünk, ráhalmozzuk a darált húst, és feltekerjük őket. A maradék szószból 2 evőkanálnynit a sütőtál aljára kenünk, majd szép sorban belerakosgatjuk a tortillákat. Meglocsoljuk a maradék szósszal, megszórjuk a reszelt cheddar sajttal, rádobunk pár szelet olívabogyót és jalapeno paprikát és 180 fokos sütőben kb. 35 percig sütjük.
