
Receptek
Medvehagymáshúsgolyókcheddarsajtszószban
Minden évben nagyon várjuk a medvehagyma szezon eljövetelét, mert ez jelzi, hogy végre tényleg eljött a tavasz. Bár az időjárás még nem az igazi, medvehagymát már találtunk a piacon (hmm, remélhetőleg nem gyöngyvirág volt), úgyhogy összeült a medvehagyma bizottság és kitaláltuk, hogy mi legyen az első étel, amit elkészítünk belőle. Erre a húsgolyóra esett a választás.
Hozzávalók
4 személyre
A húsgolyókhoz:
500 g
darált sertéshús
2 db
tojás
2 ek
olaj
só, bors
2 tk
pirospaprika
8 ek
panko morzsa
1 csokor
petrezselyem
1 csokor
medvehagyma
A cheddar sajtos mártáshoz:
30 g
liszt
500 ml
tej
200 g
cheddar sajt
0.5 db
szerecsendió
só, bors
50 g
vaj
200 ml
tejszín

Ha tetszett a Medvehagymás húsgolyók cheddar sajtszószban receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!
Címkék, kategóriák
Címkék, kategóriák
Megfőzték, értékelték
Legfrissebb receptek
Összes recept
Legfrissebb receptek
Összes recept