A meggyes-vaníliapudingos palacsinta elkészítéséhez a lisztet, a tejet, a vizet, a tojást, a porcukrot, a sót és a sütőport egy tálba tesszük, egy botmixer segítségével csomómentesre keverjük, majd a biztonság kedvéért átszűrjük. A palacsintasütőt felforrósítjuk, majd egy kevés olajjal kikenjük az alját, és kisütjük a palacsintákat.
A meggyszószhoz a fagyott meggyet a vízzel, a fahéjjal és a porcukorral forrástól számítva 3 percig főzzük, majd a keményítőt elkeverjük 50 ml vízzel, és besűrítjük vele a mártást.
A pudinghoz a pudingport egy lábasban elkeverjük 150 ml tejben, majd felöntjük a többivel is. Hozzáadjuk a cukrot, közepes lángon elkezdjük főzni, majd forrástól számítva 30 másodpercig főzzük.
A palacsintákat megkenjük a pudinggal, majd háromszögbe hajtjuk, a tetejére csorgatunk a meggyszószból, és tálaljuk.

Elkészítési idő: 40 perc
Még több finomság kicsiknek:
Mofo gasy, avagy a madagaszkári palacsinta