
Fantasztikus desszertek
Mézes-barackosminipavlova
Higgyétek el, hogy a pavlova az egyik legjobb süti a világon! Kívül ropog, belül puha, és krémes. Nem kell se gyúrni, se dagasztani, minden összetevője fellelhető egy háztartásban, és csak a fantázia szab határt annak, hogy mivel pakoljuk meg. Arról nem is beszélve, hogy egyszerűen zseniálisan néz ki. Jöjjenek a mini pavlovák mascarponés tejszínhabbal és mézes, rozmaringos barackkal.
Hozzávalók
8 darabhoz
A pavlovához
6 db
tojásfehérje
200 g
porcukor
1 tk
kukoricaliszt vagy keményítő
1 mk
ecet
A krémhez
3 ek
mascarpone
1 db
citrom reszelt héja
1 - 2 ek
porcukor
A barackokhoz
500 g
sárgabarack
100 ml
méz
2 ág
rozmaring
3 ek
szeletelt mandula
200 ml
habtejszín

Ha tetszett a Mézes-barackos mini pavlova receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!
Címkék, kategóriák
Címkék, kategóriák
Megfőzték, értékelték
Legfrissebb receptek
Összes recept
Legfrissebb receptek
Összes recept