
Megúszós sütik
Mogyoróvajaskamuszaloncukor
Hívhatnánk karamellnek vagy éppen szaloncukornak, de igazából egyik sem igaz erre az édességre. Nagyon mogyorós, nagyon finom és kis papírba csomagolva akár ajándéknak is szuper. Ez egy kicsit krémesebb, puha verzió, ezért hűtőben érdemes tárolni a megfelelő állag megőrzése végett.
Hozzávalók
20 darabhoz
250 g
mogyoróvaj
120 g
porcukor
1 csomag
vaníliás cukor
120 g
vaj

Ha tetszett a Mogyoróvajas kamuszaloncukor receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!
Címkék, kategóriák
Címkék, kategóriák
Megfőzték, értékelték
Legfrissebb receptek
Összes recept
Legfrissebb receptek
Összes recept