Street food

Padronpopperskétféleképpen

Padron poppers kétféleképpen

Hozzávalók
10 db
padron paprika vagy jalapeno
10 dkg
mascarpone
5 dkg
cheddar
10 szelet
bacon
A panírozáshoz
liszt
tojás
zsemlemorzsa
olaj a sütéshez

Elkészítés
A paprikákat alaposan megmossuk, és eltávolítjuk a magházukat. Lereszeljük a cheddar sajtot, amit hozzákeverünk a mascarponehoz és borsozzuk.  A félbevágott paprikákat megtöltjük a sajtkrémmel. A fele mennyiséget baconbe tekerjük és serpenyőben mindkét oldalukat aranybarnára sütjük, a másik adagot pedig bepanírozzuk és olajban kisütjük. Forrón, ketchuppal tálaljuk.

www.streetkitchen.hu

Olvadó krémsajt, roppanó bunda, finom paprika. Ez a padon poppers, amit kedvetekre csípősre variálhattok, ha jalapeno paprikát használtok.

Hozzávalók

10 darabhoz
10 db
padron paprika vagy jalapeno
10 dkg
mascarpone
5 dkg
cheddar
10 szelet
bacon
A panírozáshoz
liszt
tojás
zsemlemorzsa
olaj a sütéshez
A paprikákat alaposan megmossuk, és eltávolítjuk a magházukat. Lereszeljük a cheddar sajtot, amit hozzákeverünk a mascarponehoz és borsozzuk.  A félbevágott paprikákat megtöltjük a sajtkrémmel. A fele mennyiséget baconbe tekerjük és serpenyőben mindkét oldalukat aranybarnára sütjük, a másik adagot pedig bepanírozzuk és olajban kisütjük. Forrón, ketchuppal tálaljuk.

Ha tetszett a Padron poppers kétféleképpen receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!

Megfőzték, értékelték

Megfőzték, lefotózták

Legfrissebb receptek

Összes recept