Füstölt lazacos-krémsajtos
A krémsajtot elkeverjük az olívaolajjal, az aprított snidlinggel, a sóval és a borssal. Végül kapribogyóval és füstölt lazaccal tálaljuk.Sült paprikás-fetás
Egy serpenyőt felhevítünk, egy kis olajon addig sütjük a nagyobb darabokra vágott paprikát, amíg fekete nem kezd lenni. Egy aprítóban rusztikusra zúzzuk a fokhagymával, sóval és borssal együtt. A miniszendvicsek tetejére feta sajtot törünk.Pizzás
A paradicsomot ráöntjük a kevés olajon kissé lepirított fokhagymára. Szárított oregánóval, sóval, borssal és egy csipet cukorral ízesítjük, 10 percet rottyantjuk, majd beletépkedjük a friss bazsalikomot. A kenyérre pakoljuk, majd mehet még rá egy szelet sonka, egy kis mozzarella, és 200 fokos fokos sütőben 10-15 perc alatt megsütjük.Bud Spencer
A kolbászt pirítani kezdjük, majd félúton hozzáadjuk a hagymát. Ha a kolbász zsírjára pirult és a hagyma is lepirulgatott, akkor mehet hozzá a fokhagyma, majd a bab. Sóval, borssal, Cayenne-borssal ízesítjük, és hagyjuk 3 percet rottyanni.[caption id="attachment_12159512" align="aligncenter" width="1024"]