
Receptek
Pirítottmarhacsíkokrizzsel-Alegtutibbstirfry
A stir fry egy kínai főzési technológia, ami abból áll, hogy egyenletesen felaprított alapanyagokat magas hőmérsékleten, dobálva és kevergetve sütnek. Az ízek így szuperül összeérnek és egy perfekt ízvilágú, pirított tésztát vagy rizst kapunk végeredéménynek. Anna most egy marhahúsos rizses receptet mutat nektek, amit érdemes lementeni, ha szeretitek az izgalmas ízeket!
Hozzávalók
2 főre
0.5 tk
sütőpor
1 ek
víz
500 g
marha hátszín
2 db
kaliforniai paprika (1 zöld, 1 piros)
5 szál
újhagyma
200 g
rövid szemű rizs
1 ek
szezámmag
só, bors
A szószhoz
3 ek
szójaszósz
3 csapott ek
barna cukor
3 ek
rizsecet
2 ek
szezámolaj
2 ek
kukoricakeményítő
1 db
hüvelyknyi gyömbér
1 db
kis chili
2 gerezd
fokhagyma

Ha tetszett a Pirított marhacsíkok rizzsel - A legtutibb stir fry receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!
Címkék, kategóriák
Címkék, kategóriák
Megfőzték, értékelték
Legfrissebb receptek
Összes recept
Legfrissebb receptek
Összes recept