Egy lábasban vizet forralunk és egy kis sóval együtt puhára főzzük benne a rizst, akárcsak egy tésztát, közben a borsót kivesszük olvadni. Leszűrjük, belekeverjük a zöldborsót, és készen is vagyunk! Ízlés szerint aprított petrezselymet szórhatunk rá.
Egy egyszerűbbnél is egyszerűbb receptet hoztam nektek; ennél szimplább rizibizit garantáltan nem találtok sehol máshol!
Hozzávalók
2 főre
150 g
rizs
1 tk
só
150 g
fagyasztott zöldborsó
Egy lábasban vizet forralunk és egy kis sóval együtt puhára főzzük benne a rizst, akárcsak egy tésztát, közben a borsót kivesszük olvadni. Leszűrjük, belekeverjük a zöldborsót, és készen is vagyunk! Ízlés szerint aprított petrezselymet szórhatunk rá.
Ha tetszett a Rizibizi alaprecept receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!