A Roli-féle camembert Wellington elkészítéséhez a spenótot egy közepesen erős lángon hevített serpenyőben, az olajon megpároljuk. Enyhén sózzuk, és borsozzuk, majd elosztjuk a kitekert leveles tésztán.
Erre rakjuk a karikára vágott paradicsomot, amire ráfektetjük a sajtot. Szorosan becsomagoljuk, és egy sütőtálba tesszük úgy, hogy a hajtás alulra kerüljön.
Megkenjük a tetejét tojássárgájával, megszórjuk szezámmaggal, és 180 fokra előmelegített sütőbe toljuk, majd 25-30 perc alatt készre sütjük. Egy kis salátával perfekt vacsi lesz.

Elkészítési idő: kb. 40 perc
Még több camembertes recept:
Ribizlis sült camembert kakukkfüves-pármai sonkás twisttel
Grillezett camembert sajtos szendvics
Csibeburger grillezett camembert sajttal