A sajttal-sonkával töltött bundás kenyér elkészítéséhez a kenyereket összepárosítjuk és mindegyik szeletet megkenjük sajtkrémmel. 4 szelet kenyérre pakolunk 2-2 szelet sajtot és sonkát, majd rátesszük az üres kenyérszeleteket és kissé összenyomjuk.
Egy keverőtálba ütjük a tojásokat és felverjük a sóval. Egy serpenyőben felmelegítjük az olajat 160-170 fokra, belemártjuk az összetapasztott kenyereket a tojásba és egyből a meleg olajba tesszük, hogy a tojás összefogja az összeillesztésnél. Oldalanként 1-2 perccel számolva megsütjük őket. Egyszerre ne rakjunk sokat az olajba, mert lehűti az olajat és megszívja magát a kenyér, mire megsül. Papírtörlőre szedjük, kicsit lecsepegtetjük és már falhatjuk is.

- Elkészítési idő: 15 perc