A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. Zsírt melegítünk egy serpenyőben, és közepesen erős hőfokon, oldalanként 2 perc alatt megpirítjuk a húst, majd félrerakjuk.
Beletesszük a serpenyőbe a finomra vágott vöröshagymát és fokhagymát, majd 5 percig dinszteljük. Hozzáadjuk a cikkekre vágott gombát, felemeljük a hőfokot és 1-2 percig tovább pirítjuk, majd visszarakjuk a hússzeleteket és felöntjük a borral, 1 perc forralás után a vízzel is. Ízesítjük fűszerpaprikával, sózzuk, borsozzuk, és fedő alatt, már csak közepes hőfokon 20 percig főzzük.
Levesszük a fedőt, ismét felemeljük a hőfokot, és 2 perc alatt elpárologtatunk egy keveset a léből, majd felöntjük a tejszínnel, hozzáadjuk a vajat, a keményítőt elkeverjük egy korty vízben, és azt is hozzáadjuk. 2-3 perc alatt készre főzzük a ragut.
Rizzsel és petrezselyemmel megszórva tálaljuk.

Elkészítési idő: kb. 1 óra 30 perc