
Brutális kaják
Sóbansültcsirkeésegyszupermedvehagymástabbouleh
Ez az alap csirkerecept nagyon jól variálható, pár napra előre letudhatjuk vele a napi főtt kaja adagunkat. Ha a 2. napon már nem szeretnénk sima csirkét enni, akkor szuperül tudjuk kombinálni bármilyen ételhez, legyen az egy csirkés tortilla, egy cuccos szendvics, vagy akár egy ázsiai pirított tészta.
Hozzávalók
4 főre
Medvehagymás tabbouleh
400 g
koktélparadicsom
6 - 7 levél
medvehagyma
5 - 6 csokor
petrezselyem
200 g
bulgur
1 db
citrom leve
6 ek
olívaolaj
só, bors
1 egész
csirke (bontott)
1.5 kg
nagyszemű só
1 fej
fokhagyma
1 db
citrom
2 - 3 szál
friss kakukkfű
vaj

Ha tetszett a Sóban sült csirke és egy szuper medvehagymás tabbouleh receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!
Címkék, kategóriák
Címkék, kategóriák
Megfőzték, értékelték
Legfrissebb receptek
Összes recept
Legfrissebb receptek
Összes recept