A szaftos mustáros karajhoz a hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. Zsírt melegítünk egy szélesebb lábasban, majd erős hőfokon, oldalanként 1 perc alatt lepirítjuk rajta a hússzeleteket, aztán kivesszük őket egy deszkára. Ne féljünk, ha pörzsanyag keletkezik a lábas alján, mert az kell nekünk – abban vannak az igazi ízek!
A hagymát félfőre vágjuk, a fokhagymát felszeleteljük és a lábasba tesszük a visszamaradt zsírra. Közepes hőfokon 5 percig dinszteljük. A húsokat közben bekenjük a mustárral. A hagymát, miután megdinsztelődött, erős hőfokon 1 perc alatt szintén kicsit lepirítjuk. Itt is jó, ha kap egy pörzsanyagot. Visszatesszük a hússzeleteket a lábasba, felöntjük 300 ml vízzel, majd fedő alatt közepes hőfokon 20 percig pároljuk.
Miután letelt az idő, levesszük róla a fedőt, kivesszük a lábasból a hússzeleteket, a szószt felöntjük a tejszínnel, majd egy perc forralás után a keményítőt elkeverjük a maradék vízben és besűrítjük vele a mártást. A húst a mártással meglocsolva, rizzsel és finomra vágott snidlinggel megszórva tálaljuk.

- Elkészítési idő: 50 perc