A tejben egy habverő segítségével csomómentesre keverjük a pudingport, hozzáadjuk a cukrot és közepesen erős hőfokon, sűrűn, már-már folyamatosan kevergetve addig főzzük, amíg besűrűsödik, majd belekeverjük a Bourbon vaníliás cukrot és a vajat. (Ez forrástól számítva kb. 20 másodperc.) A pudingot lefóliázzuk, hogy ne bőrösödjön, majd langyosra hűtjük.
A leveles tésztát kihajtogatjuk egy deszkára, egyenletesen megkenjük a pudinggal, majd a rövidebbik oldalától indulva feltekerjük. Ha nagyon meglágyult volna a tészta, feltekerés után tegyük be a fagyasztóba kb. 15 percre. A kicsit dermedtebb tésztát könnyebben fogjuk tudni felszeletelni.
A hengert lekenjük a felvert tojással, majd egy éles kés segítségével kb. 1,5 cm-es szeletekre vágjuk és egy sütőpapírral borított tepsire pakoljuk. Betesszük a 200 fokra előmelegített sütőbe légkeverésre és kb. 15 perc alatt készre sütjük.

- Elkészítési idő: 25 perc
- Pihentetési idő: 15 perc
- Sütési idő: 15 perc