Hozzávalók
- 2 db csirkemell
- 1 levél zsálya
- 1 ág kakukkfű
- 1 ág rozmaring
- olaj
- só, bors
- 4 db tojássárgája
- 1 tk mustár
- 1 dl olaj
- 1 gerezd fokhagyma
- fehérbors
- 1 tk Worcestershire
- 2 ek reszelt parmezán
- ½ db citrom leve
- ½ tucat római saláta
- 4 db koktélparadicsom
- parmezán
Hozzávalók
- 2 db csirkemell
- 1 levél zsálya
- 1 ág kakukkfű
- 1 ág rozmaring
- olaj
- só, bors
- 4 db tojássárgája
- 1 tk mustár
- 1 dl olaj
- 1 gerezd fokhagyma
- fehérbors
- 1 tk Worcestershire
- 2 ek reszelt parmezán
- ½ db citrom leve
- ½ tucat római saláta
- 4 db koktélparadicsom
- parmezán
A csirkemellet egy kevés olívaolajon lepirítjuk, sózzuk, borsozzuk és fél percenként forgatunk rajtuk egyet, dobunk mellé egy levél zsályát, egy kis kakukkfüvet, rozmaringot és egy gerezd fokhagymát. Nem kell tökéletesre sütni őket, amikor már majdnem kész vannak, ugorhatnak is a sütőbe 10 percre 150 fokra.
A cézár öntethez a tojások sárgáját kikeverjük a mustárral és kb. 1 dl étolajjal. Mehet bele még egy gerezd fokhagyma sóval pépesítve, fehérbors, worchestire szósz, reszelt parmezán, egy fél citrom leve. Egy tálba pakoljuk a kifőtt tésztát, a cézár öntetet, a felszeletelt csirkemelleket, a római salátát, a koktélparadicsomot és a húsból kisült szaft is. Az egészet összeforgatjuk és parmezánnal díszítjük.