Hirdetés

Gyors vacsi: majonézes tonhalsaláta

Hirdetés

Gyors vacsi: majonézes tonhalsaláta

Ha nem akarjátok túlbonyolítani a vacsorát, vagy esetleg csak valami hideget ennétek, akkor se ragadjatok le a párizsis zsömlénél! Dobjatok inkább össze egy ilyen király tonhalsalit, pirítsatok mellé néhány szelet kenyeret és kész is van a megúszós vacsitok!
Hirdetés

Hozzávalók 2-3 személyre:

  • 3 ek tejföl
  • 2 ek majonéz
  • 1 tk mustár
  • 2 csipet cukor
  • 1 csipet só
  • ½ citrom leve
  • 160 g tonhal (konzerv)
  • 1 piros kaliforniai paprika
  • 2 kisebb csemegeuborka
  • 6 szem fekete olívabogyó
  • ½ lilahagyma
  • 1 kis csokor petrezselyem
  • 2 szál újhagyma
Fotó: Szilágyi Nóri

A tejfölt, majonézt, mustárt, cukrot, sót, citromlevet összekeverjük. A kaliforniai paprikát, uborkát, olívabogyót, lilahagymát és újhagymát apróra vágjuk és a villával összetört tonhallal és aprított petrezselyemmel együtt a tejfölös krémhez keverjük. Friss pirítóssal tálaljuk.

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások