Hirdetés

Sárgadinnyés olasz előétel

Hozzávalók

6 - 8
főre
+
1 db sárgadinnye
5 szelet prosciutto
4 - 5 szem koktélparadicsom
1 csomag mozzarella
frissen őrölt bors
olívaolaj

A pesztóhoz

1 csokor friss bazsalikom felaprítva
1 gerezd fokhagyma
20 g fenyőmag
20 g pecorino vagy parmezán sajt
5 ek olívaolaj
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Sárgadinnyés olasz előétel

A világ egyik legegyszerűbb és talán legismertebb olasz, nyári előétele ez a sárgadinnyés sali. Aki szereti a sós-édes kombinációt és a zseniális érlelt sonkát, annak garantáltan ízleni fog. :D
Kipróbáltam, jóóó lett!
2
Hirdetés

Hozzávalók

6 - 8
főre
+
1 db sárgadinnye
5 szelet prosciutto
4 - 5 szem koktélparadicsom
1 csomag mozzarella
frissen őrölt bors
olívaolaj

A pesztóhoz

1 csokor friss bazsalikom felaprítva
1 gerezd fokhagyma
20 g fenyőmag
20 g pecorino vagy parmezán sajt
5 ek olívaolaj
Bevásárlólistához adom

A sárgadinnyét megpucoljuk, 2-3 mm vastagságú szeletekre vágjuk, majd egy tányérra rakjuk. Rátesszük a prosciuttót és az elfelezett koktélparadicsomokat. Rátépkedjük a mozzarellát. 

A pesztó hozzávalóit egy aprítógépben lezúzzuk, majd meglocsoljuk vele a salátát. Frissen őrölt borssal és egy kevés olívaolajjal fejezzük be.

Sárgadinnyés olasz előétel elkészítése

Ha tetszett a sárgadinnyés olasz előétel receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

 

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások