Hirdetés
Karácsonyi menü

Tonhalas tabulé

Hozzávalók

4
főre
+
2 db kígyóuborka
5 db paradicsom
1 csokor petrezselyem (nagy)
1 db citrom
bors
só (ízlés szerint)
3 db tonhalkonzerv (kb. 240 g)
2 - 3 fej lilahagyma
150 g bulgur
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Tonhalas tabulé

A tabulé szerintem a világ egyik legjobb körete, amit én rendszerint magában fogyasztok. :D Friss zöldségek, gyümölcsök, mert ugye a paradicsom nem zöldség :O és sok-sok tonhal.
Kipróbáltam, jóóó lett!
9
Hirdetés

Hozzávalók

4
főre
+
2 db kígyóuborka
5 db paradicsom
1 csokor petrezselyem (nagy)
1 db citrom
bors
só (ízlés szerint)
3 db tonhalkonzerv (kb. 240 g)
2 - 3 fej lilahagyma
150 g bulgur
Bevásárlólistához adom

A kígyóuborkát kicsi kockákra vágjuk. A paradicsom belső magos részét kivágjuk, a húsát pedig az uborkának megfelelő méretű kockákra vágjuk. A hagymát is felkockázzuk, a petrezselymet apróra vágjuk.

Tonhalas tabulé

Mindent összekeverünk egy nagy tálban, a citrom reszelt héjával és kifacsart levével, borssal és a morzsolt tonhallal. A bulgurt felöntjük dupla mennyiségű forró vízzel és pár perc alatt megfőzzük, végül ezt is a tálba keverjük és jól behűtve magában vagy köretként fogyasztjuk.

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások