Hirdetés

Currys-joghurtos csirkés szendvics

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Előzetes: „Zseni vagy” – Az egyik versenyző leveszi Sárközi Ákost a lábáról (11.29.)

A sütőből kieső tálcák, a mosogatóban rejtőző zöldséghéjak és a kemény kritikák mellett azért a dicséretek sem maradnak el az Elődöntő második napján. Hogy ki az a versenyző, akinek sikerült egy tökéletes tányért készítenie, kiderül A Konyhafőnök VIP mai adásából 20 órától az RTL-en.

Előzetes: „Te most vagy a mélyponton” – Rubint Rella kemény kritikát kap Rácz Jenőtől (11.17.)

A kötényszerzés első napján Rella megtörik. Vajon fel tudja szívni magát, és bebizonyítja a séfeknek, hogy mire képes? Kiderül A Konyhafőnök VIP következő adásából 20 órától az RTL-en.

„Folyamatosan mondtam Robinak, hogy tönkretettem az életeteket, ez mind én miattam van” – a puszta kézzel megvakított Gabriella és családja továbbra is rettegésben él

Lakatos Gabriella megdöbbentő történetének nincs vége. Az édesanyát idén februárban volt párja kegyetlenül bántalmazta és megvakította. Bár a férfi előzetes letartóztatásban van, Gabriella és családja továbbra is retteg. A sajtó egyes képviselőinek felelőtlensége miatt ugyanis rosszakarói megtalálták őket, és benzinnel locsolták le a házukat. Az édesanya úgy érzi, miatta az egész család folyamatosan veszélyben van.

„Egy ország látta, hogy rámozdultál a répámra” – Ripli Zsuzsi kiszúrt Osváth Zsoltival

Zsuzsi élt az előnyével, és úgy döntött, hogy Zsoltitól vesz el két elemet. Ezt persze versenytársa nem hagyta szó nélkül, és viccesen meg is fenyegette hátráltatóját. Hogy miként dobálta egymásnak a magas labdákat a két versenyző, megnézheted a videóban.

Mindenki a sikert kereste az éjszakában, de csak kevesen mondhatták el magukról, hogy királyok – így lett Imréből Jimmy

Hogy Zámbó Imréből hogyan lett Jimmy, a király, a mai napig rejtély, még a barátai, pályatársai sem egyformán emlékeznek rá. A Király második epizódja nem véletlenül kapta a „Messziről jött ember…” alcímet.

Feledy Botond: A feleségem beütötte a nevemet a Google-ba, és elkezdett aggódni

Feledy Botond külpolitikai szakértő az orosz-ukrán háború óta állandó szereplője a híradásoknak, már rajongótábora is alakult a tévénézők körében. Stílusa, beszédmodora, tájékozottsága, személyisége más, mint amihez szoktunk. Jogász, politológus, újságíró, a Társadalmi Reflexió Intézet vezetője, a háromgyerekes apa, aki az utóbbi időben legtöbbször Brüsszelből, ugyanazzal a festménnyel a háttérben jelentkezik. A Portréban Barabás Éva beszélgetett vele. 

Elek Péter bevallotta: ezért fél a szilikon mellektől! 

A humorista felvilágosította a közönséget, milyen érzés férfiként egy természetes és egy mű cici mellett ébredni. 

Előzetes: A Király című sorozat már elérhető az RTL+ streamingszolgáltatónál

Igaz történetek és hazugságok alapján. A Zámbó Jimmy életét bemutató A Király című sorozat első epizódja már streamelhető az RTL+-on. Próbáld ki 1 hónapig ingyen!

Ezeket láttad már?