Hozzávalók
A gyümölcsös részhez
- 500 g fagyasztott eper
- 300 g fagyasztott málna
- 1 tk vaníliakivonat
- 1 tk keményítő
- 3 - 4 ek méz
- + 100 ml víz, ha friss gyümölccsel dolgoztok
A tetejére
- 70 g liszt
- 100 g apró szemű zabpehely
- 1 csipet só
- 100 g hideg vaj
- 1 ek méz
A tálaláshoz
- tejszínhab
Hozzávalók
A gyümölcsös részhez
- 500 g fagyasztott eper
- 300 g fagyasztott málna
- 1 tk vaníliakivonat
- 1 tk keményítő
- 3 - 4 ek méz
- + 100 ml víz, ha friss gyümölccsel dolgoztok
A tetejére
- 70 g liszt
- 100 g apró szemű zabpehely
- 1 csipet só
- 100 g hideg vaj
- 1 ek méz
A tálaláshoz
- tejszínhab
A gyümölcsös rész hozzávalóit összekeverjük, és a tepsibe öntjük (ha esetleg nagyobbak az eprek, felezzük el őket). A lisztet, a zabpelyhet és a sót elmorzsoljuk a vajjal, majd összekeverjük a mézzel, és rámorzsoljuk a gyümölcsök tetejére.
200 fokra előmelegített sütőben 30 perc alatt megsütjük. Tejszínhabbal tálaljuk.
Elkészítési idő: 40 perc
Ha tetszett az epres-málnás morzsasüti receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!