Hozzávalók
- 1 db 750 g-os kenyér (hosszúkásabb alakú)
- 5 szelet bacon
- 250 g krémsajt
- 1 ek majonéz
- 2 ek tejföl
- 1 csipet vöröshagymapor
- 1 csipet fokhagymapor
- 1 csipet füstölt paprika
- 1 csipet fűszerpaprika
- 1 csipet római kömény
- 1 csipet oregano
- 1 csipet bors
- só
- 1 tk Tabasco szósz
- 1 kis csokor petrezselyem
- 300 g sült csirkemell
- 180 g vörös cheddar sajt
- 125 g mozzarella
Hozzávalók
- 1 db 750 g-os kenyér (hosszúkásabb alakú)
- 5 szelet bacon
- 250 g krémsajt
- 1 ek majonéz
- 2 ek tejföl
- 1 csipet vöröshagymapor
- 1 csipet fokhagymapor
- 1 csipet füstölt paprika
- 1 csipet fűszerpaprika
- 1 csipet római kömény
- 1 csipet oregano
- 1 csipet bors
- só
- 1 tk tabasco szósz
- 1 kis csokor petrezselyem
- 300 g sült csirkemell
- 180 g vörös cheddar sajt
- 125 g mozzarella
A kenyeret középen, hosszában kettévágjuk és kiszedjük a belsejét (az alsó részét fogjuk használni). A bacont kis kockákra vágjuk és serpenyőben lepirítjuk. A tejfölt, krémsajtot, majonézt, tejfölt, fűszereket és a Tabasco szószt összekeverjük egy tálban. A petrezselymet felaprítjuk, ez is mehet rá, majd a sült csirkét kis darabokra vágjuk és a szószba keverjük.
A cheddart lereszeljük és a felét a tálba rakjuk. A szószt összekeverjük és a kenyérbe pakoljuk. Rászórjuk a maradék cheddart, pirított bacont, kisebb darabokban rádobáljuk a mozzarellát és 180 fokos sütőben 30 perc alatt megsütjük.