A Green Kitchen támogatója a
Hozzávalók
- 350 g répa
- 350 g petrezselyemgyökér
- 250 g zellergumó
- 100 g karalábé
- 100 g karfiol
- 100 g vöröshagyma
- 5 gerezd fokhagyma
- 2 szál szárzeller
- 1 db kápia paprika
- 1 csokor petrezselyem
- 1 csokor zellerlevél
- 1 csokor tárkony
- 2 ek só
- 2 ek szárított lestyán
A Green Kitchen támogatója a
A Green Kitchen támogatója a
Hozzávalók
- 350 g répa
- 350 g petrezselyemgyökér
- 250 g zellergumó
- 100 g karalábé
- 100 g karfiol
- 100 g vöröshagyma
- 5 gerezd fokhagyma
- 2 szál szárzeller
- 1 db kápia paprika
- 1 csokor petrezselyem
- 1 csokor zellerlevél
- 1 csokor tárkony
- 2 ek só
- 2 ek szárított lestyán
Minden zöldséget és zöldfűszert egy aprítóban lezúzunk, és összeforgatjuk a sóval, valamint a szárított lestyánnal. Hagyjuk állni 30 percet, majd kinyomkodjuk, és egyenletesen szétoszlatjuk 2 tepsin. 90 fokra előmelegített sütőbe tesszük 5 órára száradni. Közben legalább kétszer átkeverjük. Ha letelt az idő, kész is, ha pedig még finomabbra szeretitek, akkor tegyétek be egy aprítóba, és zúzzátok még apróbbra. Üvegben sokáig eláll.
Elkészítési idő: 330 perc
Ha tetszett a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!