Hirdetés

Mézeskalácsos csiga

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Balogh Levente Moldován Andrásnak: Mentsd meg azokat, akiknek van haja! – Cápák között Online Pitch

A TikTokon is népszerű mesterfodrász saját fejlesztésű hajápolási termékeivel érkezett a Cápák elé. A 45 éves Hegedűs Zoltán több évtizedes szakmai tapasztalata alapján  alkotta meg a BubblyPro vegán termékcsaládot, melynek mottója: „Szeresd a hajad!” – Moldován András nehezen tudott azonosulni ezzel az üzenettel, de Balogh Levente segített neki. A Cápák most 50 millió forintért 8%-os tulajdonrésszel szállhatnának be a szépségiparba, ezzel a vállalkozással.

„Ez a kaland egy zseniális utazás volt” – távozott a Döntő hetének első kiesője

A Konyhafőnök versenyzői már a célegyenesben vannak, de a főnyereményt csak egyikük viheti majd haza. A kieső hálásan hagyta el a konyhát: nemcsak rengeteg tudással, de élményekkel is gazdagodott.

Moldován András szerint a siker sokkal fontosabb, mint a pénz

Zsámboki Judit, azaz Fóliás Juci a vállalkozása fejlesztéséhez 50 millió forintot kért a Cápéktól 8%-os tulajdonrészért. Végül Moldován András csapott le az ajánlatra, majd a pitch után négyszemközt is találkozott Judittal. „Engem szerinted az motivál, hogy mennyi pénzt fogok keresni, vagy hogy mit tudok elérni?” – tette fel a nagy kérdést a Cápa.

Miklósa Erika: Úgy tudsz énekelni, hogy kitekered az embert

Mind a négy coach megfordult és hacolt azért, hogy Gergő az ő csapatába kerüljön. Miklósa Erika már nagyon vágyott egy ilyen produkcióra, Curtis pedig azonnal dalokat szeretne írni Gergőnek, függetlenül attól, hogy kinek a csapatát erősíti majd. Görgess lejjebb, és nézd meg a produkciót!  

Földi Laci rekorder lett ujjvágásban?

Földi Laci annyira kapkodott főzés közben, hogy újra elvágta az ujját, amit A Konyhafőnök zsűrije döbbenten figyelt. Miközben a versenyzőt ellátták Sárközi Ákosék megjegyezték, hogy Lacinak lassan nem marad olyan ujja, amit nem vágott el.

Magyar Elektra: Sok nehézség volt az én sorsomban – Trokán Nóri húga is megmutatja tehetségét a The Voice-ban

Magyar Elektra szeretné, ha az emberek tudnák, hogy mennyivel nehezebb neki bizonyítani, mint azoknak, akik nem művészcsaládból érkeznek.

Kettel-Fülöp Flóra olyannak adta a hátrányt, akit még sosem szívattak meg

A második feladatban egy muflon és megannyi gyümölcs várt a versenyzőkre, azonban egy valakinek a főételen kívül egy desszertet is el kellett készítenie, ugyanannyi idő alatt. Kettel-Fülöp Flóra oszthatta ki a hátrányt, aki azonnal tudta, kinek adja.

Szakadó eső, furfangos akadályok, csúszós pálya, de ha találkozik két szív, hat láb, akkor nincs lehetetlen

Az idei kutyás akadályfutó versenyen nemcsak a versenyzők, de hűséges társaik is izgatottan várták a rajtot. A start után rögtön egy kúszós-mászós akadály várta a bezsongott kutyákat és gazdáikat, akiket aztán néhány méter múlva jól le is hűtöttek a szervezők, egy vizes árokkal. Kívülről nézve felmerülhet bennünk jó néhány kérdés, esőben, sárban, meredek emelkedőn, csúszni, mászni, helyenként esni-kelni, sok-sok kilométert kutyával futni, mi lehet ebben olyan jó?

Ezeket láttad már?